Kos vakantie aanbiedingen

Vakantie aanbiedingen naar Kos in Griekenland

Voor een vakantie naar Kos kun je vanuit Nederland in de maanden april tot en met oktober rechtstreeks vliegen naar de internationale luchthaven Hippocrates. In ongeveer drie uur en dertig minuten ben je op het Griekse vakantie eiland. Door de vele mogelijkheden en frequente vliegverbindingen zijn er goede vakantie aanbiedingen en last minutes voor vliegvakanties naar Kos  te vinden.

Kos is een eiland van de Dodekanesos groep en je kunt bijvoorbeeld ook vliegen op Rhodos en met de veerboot naar het eiland reizen. Kos vakantie aanbiedingen worden eigenlijk het hele jaar door aangeboden door Nederlandse reisorganisaties als Sunweb, TUI en Corendon.

Kos vakantie aanbiedingen en last minutes

Kies je favoriete badplaats of accommodatie en vergelijk last minute aanbiedingen naar Kos voor de goedkoopste vakantie of reis. Als je wat meer tijd hebt kan het interessant zijn om geen pakketreis te boeken, maar zelf een reis samen te stellen. Zoek een voordelige vlucht naar Kos vanuit Nederland, België of Duitsland bij chartermaatschappijen of low cost airlines. Op hotelsites zijn er voldoende mogelijkheden voor een vakantie naar Kos te vinden voor een accommodatie. Alternatief is rechtstreeks bij het hotel of appartement op de site te kijken en te boeken. Een voordelige huurauto die klaarstaat op de luchthaven van Kos maakt je eigen pakketreis compleet.

Meeste vakanties in en rondom Kos stad

De meeste vakanties worden doorgebracht in en rondom Kos stad. De wijken Lambi en Psalidi bieden vakantiegangers onderkomen en voor meer vertier en cultuur kun je met de fiets, de bus of lopend naar Kos stad. De afstand naar het centrum bedraagt twee tot vier kilometer. Kardamena en Tigaki zijn toeristenoorden zonder echte dorpskern, maar met fraaie zandstranden.